Tänk vad en vinterträdgård kan betyda. Nu direkt och på längre sikt!

Funderar du på att bygga uterum? Du kommer närmare naturen, får bättre livskvalitet och mer svängrum med en vinterträdgård eller altaninglasning. Glashöljet fungerar som en slags solvärmetank, vilket minskar behovet av extern värmetillförsel och bidrar till minskade energikostnader. Skulle du någon gång i framtiden få för dig att sälja, höjer det attraktionskraften och värdet på ditt hem. Fast med alla de kvaliteter det tillför, får du nog svårt att slita dig!

Våra produkter för altaninglasning

VPP System är Premium Partner för Schüco när det gäller vinterträdgård och altaninglasning och tillhandahåller deras produkter på den svenska marknaden. Vinterträdgårdarna kan individualiseras och anpassas genom en brett utbud av tillval – från skjut- och vikdörrar till inbrottssäkra glas, ventilationsluckor och utanpåliggande solskydd. Bruten köldbrygga även vid kritiska anslutningspunkter såsom nock och takkanter ingår som standard.

"Blev bättre än vad vi hade kunnat tänka oss"

Familjen Hellsten drömde om att bygga ut hemma med ett uterum. Drömförverkligandet blev däremot inte riktigt som de hade tänkt sig - det blev något bättre.
Se bilder från deras specialdesignade vinterträdgård i Bäckseda och ta del av deras unika berättelse som vittnar om att ingenting är omöjligt.

Läs om Hellstens unika vinterträdgård

Letar du efter fönster & glaspartier?

Välisolerade skjutdörrar, vikpartier och skjutfönster för bruk i vinterträdgårdar eller i husets yttervägg som passage till terrass eller trädgård. Levereras ihopsatta utan glas monterade för smidigt handhavande.

Vid montaget lyfts partierna på plats och glasas efteråt. Vid extra stora format
på partierna tillverkas de med lyft-skjut beslagning för problemfri manövrering
oavsett bågvikt.

Notera att vikpartierna kan tillverkas antingen in- eller utåtgående för största flexibilitet

Läs mer

Funderar du på att bygga uterum?

Att bygga uterum kan ge dig där den extra ytan och en möjlighet att komma närmre naturen oavsett årstid. Våra säljare besvarar gärna de frågor som ni har.

Klicka här för att komma igång att bygga ert uterum!

Kontakta oss gärna med dina frågor om altaninglasning eller vinterträdgård.

Ring vår växel på 0383-170 10
eller kontakta någon av våra medarbetare

Hitta din närmsta återförsäljare