ÅF-LOGIN

Garderober

Skräddarsy ditt utrymme med din egna stil!

Med VPP Systems skjutdörrar till Garderob kan du skräddarsy ditt utrymme. Välj mellan Spegel, Frostat eller Melamin för att passa din egna stil.

Våra produkter för altaninglasning

VPP System är Premium Partner för Schüco när det gäller vinterträdgård och altaninglasning och tillhandahåller deras produkter på den svenska marknaden. Vinterträdgårdarna kan individualiseras och anpassas genom en brett utbud av tillval – från skjut- och vikdörrar till inbrottssäkra glas, ventilationsluckor och utanpåliggande solskydd. Bruten köldbrygga även vid kritiska anslutningspunkter såsom nock och takkanter ingår som standard.

Förvaringsutrymme av hög kvalitet

Med VPP Systems garderobssystem får du ett förvaringsutrymme av hög kvalitet. För att undvika oönskad avlyftning är skjutpartierna utrustade med styrningar i över- och underkant. Det ger även styrningarna extra stabilitet och täthet.Med VPP Systems garderobssystem får du ett förvaringsutrymme av hög kvalitet. För att undvika oönskad avlyftning är skjutpartierna utrustade med styrningar i över- och underkant. Det ger även styrningarna extra stabilitet och täthet.

Valfria kulörer

Garderobssystemens profiler finns i valfria kulörer som ger dig ett personligt anpassat förvaringsutrymme.

Olika stilar och färger

Skräddarsy ditt utrymme med VPP Systems garderobssystem. Här nedan ser du exempel på olika några profilkulörer samt stilarna Spegel, Frostat och Melamin.

ÅF-LOGIN