ÅF-LOGIN

Inspireras till ett mer personligt hem

Ett hem är kärnan i livet. En plats att landa på och känna glädje över. Vi på VPP vill inspirera dig till ett mer personligt hem, ett hem just för dig. Här hittar du inspiration kring nybyggnation och renovering till hur du skapar gemytliga rum för festliga tillställningar med vänner men också rum för avkoppling och återhämtning. 

RUM för fest

I denna artikelserie RUM för fest tar vi upp olika aspektrar hur vi får rummen att bli festens mittpunkt. Hur skapar du en magisk middagsbjudning eller kräftskiva för vännerna i uterummet till hur du binder samman ute och inne under sommarens grillfest med släkten. Följ med och inspireras av hur du skapar en festligare stämning med känslan av skandinaviskt ljus och glasklar livskvalité.

Dags att bygga nytt?

Har du precis köpt den där efterlängtade tomten? Det är nu alla roliga men också svåra val ska göras. Vi har skapat en enkel GUIDE som hjälper dig på vägen när du ska börja planera ditt nya hem. Allt från tips på husets placering på tomten till rummens ljusintag och utformning. Ska du välja skjutpartier eller vikpartier? Vi reder ut frågorna och ger dig tips under din husresa.

Hem som håller länge

Känslan av att komma hem slår det mesta. Därför är det viktigt att ditt hem är hållbart ur flera perspektiv. Glas och aluminium är två material som i kombination sätter personlig prägel på ditt hem men det är inte bara materialen som formar ett långsiktigt boende. Det handlar om ditt välmående, dina vanor och förbrukningen som sker innanför väggarna. Läs mer om hur du formar ett hem som håller länge.

ÅF-LOGIN