ÅF-LOGIN

RUM för FEST

I artikelserien RUM för fest tar vi upp olika aspektrar hur vi får rummen att bli festens mittpunkt. Hur skapar du en magisk middagsbjudning eller kräftskiva för vännerna i uterummet till hur du binder samman ute och inne och inreder ditt inglasade uterum. Följ med och inspireras av hur du skapar en festligare stämning med känslan av skandinaviskt ljus och glasklar livskvalité.

Bjud in till jul i uterummet

Det lackas mot jul och doften av saffran sprider sig i rummet. Det vankas glöggmingel i ditt inglasade uterum, den perfekta platsen att öppna upp för en stämningsfull julfest. I RUM för fest får du tips och idéer hur du skapar en magisk julstämning i ditt uterum.

Skapa en magisk kräftskiva i uterummet

Sensommaren är här. Tiden då vi suger in det sista av utesäsongen, daggen pärlar sig på gräsmattan och kanske dras en och annan kräftbur upp i morgondimman. I RUM för fest Del 3 förvandlar vi ett inglasat uterum till kräftskivans mittpunkt.

Bjud in vänner och våren till uterummet

När våren står på glänt och utelivet lockar lite extra, är drömmen om ett uterum inte långt borta. I vår första del av RUM för fest får du tips och idéer hur du planerar för vårens kommande bjudningar i uterummet.

Inred ditt uterum till en mysig oas

Sommar i sikte! Vi spenderar mer tid utomhus, det fixas i trädgården, altanen ses över och vi börjar helt enkelt träffas mer. I RUM för fest Del 2 kan du läsa mer om hur du inreder ditt uterum mysigt och inför kommande sommarkvällar.

ÅF-LOGIN