ÅF-LOGIN

Nyheter

Här får du tal del av de senaste nyheterna eller händelserna hos oss på VPP System.

Bjud in till kräftskiva i ditt uterum

Sensommaren är här. Tiden då vi suger in det sista av utesäsongen, daggen pärlar sig på gräsmattan och kanske dras en och annan kräftbur upp i morgondimman. I uterummet lyser gubben i månen, det skrattas och skrållas. Sommaren går mot sitt slut men ändå känns den och grönskan alldeles nära. I RUM för fest Del 3 förvandlar vi ett inglasat uterum till kräftskivans mittpunkt.

Läs mer

Dags att bygga hus?

Har du precis köpt den där efterlängtade tomten? Det är nu alla roliga men också svåra val ska göras. Vi har skapat en enkel GUIDE som hjälper dig på vägen när du ska börja planera ditt nya hem. Allt från tips på husets placering på tomten till rummens ljusintag och utformning. Ska du välja skjutpartier eller vikpartier? Vi reder ut frågorna och ger dig tips under din husresa.

Läs mer

Renovering gav panoramautsikt

Intill Helgasjön utanför Växjö hittar man familjen Perssons villa. Ett elegant projekt som visar att varsam och genomtänkt renovering kan ge unika resultat. Läs mer om hur en traditionell villa förvandlades till en lyxig sjövilla där gränsen mellan ute och inne helt suddas ut genom stora glaspartier.

Läs mer

Bjud in vänner och våren till uterummet

När våren står på glänt och utelivet lockar lite extra, är drömmen om ett uterum inte långt borta. I vår första del av RUM för fest får du tips och idéer hur du planerar för vårens kommande bjudningar i uterummet.

Läs mer

Den nya generationens skjutdörrar

Nu lanserar vi Schüco ASE 60 och Schüco ASE 80 – en ny generation av skjutdörrar Nya förväntningar ställer krav på nya innovativa tekniska och kreativa lösningar. För att kunna erbjuda bästa möjliga komfort, design och funktion har Schüco utvecklat den nya generationen skjutdörrar med bättre isoleringsförmåga, utökat antal typer och öppningsvarianter med 1-, 2- och 3-spårskarm som baserar på multifunktionsprofiler samt ett modulärt beslagssystem vilket även kan användas för lyftskjutdörrar. Dessutom kan de nya systemen byggas i större storlekar

Läs mer

ÅF-LOGIN