Nyheter

Nyheter

 

21 oktober 2017

Öppet hus på lördag

Drömmer du också om att kunna leva livet utomhus lite längre varje år? Ta med dig den drömmen, och ritning på din bostads-lösning till oss nu på lördag!

Vi håller då öppet hus, klockan 10-14, i våra lokaler på Tomasbacken 2. Vi bjuder på rådgivning och visning av olika lösningar för uterum och altaninglasning samt fika.

 

30 november 2016

Nya standardkulörer

För att underlätta för er som kunder har vi valt att successivt ersätta vår standardkulör NCSS 0502-Y till samma som Schücos Ral 9010.


Om ni vill använda den gamla standardfärgen måste ni lägga med en notering om det i er beställning. Färgen kommer bekräftas på era offerter och ordererkännande.

Vi byter även vår naturanodisering till en naturlack som liknar naturanodisering vid standard. Det kommer fortfarande gå att beställa den tidigare naturanodiseringen men ni får då räkna med en något längre leveranstid och ett pristillägg.

 

17 oktober 2016

Rörvikshus vann utmärkelsen Årets Hus

Varje år anordnar tidningen Allt om villor & hus en tävling där man får rösta på årets hus. I år vann Rörvikshus där våra glaspartier använts.

 

Det är företaget Rörvikshus som tävlat med ett vackert fritidshus beläget i Stockholm där VPP System har levererat glaspartier och räcken. Tidningen skriver följande om huset:

"Där skogen går över i en brant bergssluttning ner mot sjön står ett dramatiskt och alldeles fantastiskt fritidshus, ritat av har arkitekt Jonne Johansson. Huset ligger precis på bergskammen så trädäcket hänger över stupet. Huset är uppdelat i två delar; glashuset och trähuset. Mot utsikten ligger husets stora rum, med obegränsad utsikt och flödande ljus."

Grattis önskar vi på VPP System1

 

 

 

 

Spara