ÅF-LOGIN

Nyheter

Här får du tal del av de senaste nyheterna eller händelserna hos oss på VPP System.

Renovering gav panoramautsikt

Intill Helgasjön utanför Växjö hittar man familjen Perssons villa. Ett elegant projekt som visar att varsam och genomtänkt renovering kan ge unika resultat. Läs mer om hur en traditionell villa förvandlades till en lyxig sjövilla där gränsen mellan ute och inne helt suddas ut genom stora glaspartier.

Läs mer
Skjutdörrar

Den nya generationens skjutdörrar

Nu lanserar vi Schüco ASE 60 och Schüco ASE 80 – en ny generation av skjutdörrar Nya förväntningar ställer krav på nya innovativa tekniska och kreativa lösningar. För att kunna erbjuda bästa möjliga komfort, design och funktion har Schüco utvecklat den nya generationen skjutdörrar med bättre isoleringsförmåga, utökat antal typer och öppningsvarianter med 1-, 2- och 3-spårskarm som baserar på multifunktionsprofiler samt ett modulärt beslagssystem vilket även kan användas för lyftskjutdörrar. Dessutom kan de nya systemen byggas i större storlekar

Läs mer
Semestertider VPP

Semestertider

Semesterstängt på VPP System under veckorna 29-31 Under veckorna 29-31 har VPP Systems produktion och kontor semesterstängt. Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

Läs mer
Ny broschyr VPP

Ny produktkatalog

Bläddra i vår nya produktkatalog och inspireras till att förverkliga dina ljusa idéer. Klicka på bilden nedan eller här för att bläddra i VPP produktkatalog 2019 som pdf.

Läs mer

Ateljébostad vinner Kasper Salin – priset

Den lilla ateljébostaden vann över de stora byggnaderna På Gotland i den lilla orten Hamra bor Birgitta och Staffan Burling i sin kombinerade ateljébostad och bostad. I stor konkurrens med byggnader som Nya Nationalmuseum, 79&Park och Malmö Saluhall knep bostaden hem Kasper Salin-priset som delas ut varje år till ett svenskt byggnadsverk eller grupp av byggnader av hög arkitektonisk kvalitet. Vi känner oss extra stolta som fick vara med att leverera skjut- och fasadpartier till en så speciell byggnad. Juryns

Läs mer

ÅF-LOGIN