ÅF-LOGIN

Nyheter

Här får du tal del av de senaste nyheterna eller händelserna hos oss på VPP System.

Semestertider VPP

Semestertider

Semesterstängt på VPP System under veckorna 29-31 Under veckorna 29-31 har VPP Systems produktion och kontor semesterstängt. Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

Läs mer

Ny produktkatalog

Bläddra i vår nya produktkatalog och inspireras till att förverkliga dina ljusa idéer. Klicka på bilden nedan eller här för att bläddra i VPP produktkatalog 2019 som pdf.

Läs mer

Ateljébostad vinner Kasper Salin – priset

Den lilla ateljébostaden vann över de stora byggnaderna På Gotland i den lilla orten Hamra bor Birgitta och Staffan Burling i sin kombinerade ateljébostad och bostad. I stor konkurrens med byggnader som Nya Nationalmuseum, 79&Park och Malmö Saluhall knep bostaden hem Kasper Salin-priset som delas ut varje år till ett svenskt byggnadsverk eller grupp av byggnader av hög arkitektonisk kvalitet. Vi känner oss extra stolta som fick vara med att leverera skjut- och fasadpartier till en så speciell byggnad. Juryns

Läs mer

Ett ”Jag älskar dig” med lång livslängd

Såhär på Alla hjärtans dag och med våren på ingång passar vi på att tipsa om en kärleksfull present, till dig själv eller någon du håller kär. Våra uterum, fasadpartier och glaspartier är presenten som är personlig, uppskattad, användningsbar och ett ”jag älskar dig” med lång livslängd. Klicka här för inspiration: Uterum – Sommarträdgård – Vinterträdgård

Läs mer

Isolerat uterum självklart val för familjen Johansson

”Vi ville ha något som vi kan använda från tidigt på våren till långt in på hösten”. Med ett uterum kan du njuta av våren redan från dag ett – oavsett när den anländer. Det är en upplevelse som familjen Johansson i Vetlanda säkrat med sitt nybyggda, isolerade uterum.  Klicka här för att se fler bilder och läsa vidare om familjen Johanssons isolerade uterum. 

Läs mer

”Bättre än vad vi hade kunnat tänka oss”

För oss är alla projekt unika. Oavsett vem kunden är har de alla en unik berättelse till varför de valt att bygga uterum. Ett exempel på detta är familjen Hellsten i Bäckseda strax utanför Vetlanda. Deras resa från idé till verklighet bjöd dem på insikter som att ingenting är omöjligt och något kan bli bättre än vad man tänkt sig. Ta del av deras berättelse, med bland annat tankegångarna kring att frångå originalidéen om isolerat uterum, och se bilder från deras vinterträdgård här.

Läs mer

ÅF-LOGIN