ÅF-LOGIN

Nyheter

Uterum Vetlanda

Isolerat uterum självklart val för familjen Johansson

”Vi ville ha något som vi kan använda från tidigt på våren till långt in på hösten”. Med ett uterum kan du njuta av våren redan från dag ett – oavsett när den anländer. Det är en upplevelse som familjen Johansson i Vetlanda säkrat med sitt nybyggda, isolerade uterum.  Klicka här för att se fler bilder och läsa vidare om familjen Johanssons isolerade uterum. 

Läs mer
Uterum Bäckseda

”Bättre än vad vi hade kunnat tänka oss”

För oss är alla projekt unika. Oavsett vem kunden är har de alla en unik berättelse till varför de valt att bygga uterum. Ett exempel på detta är familjen Hellsten i Bäckseda strax utanför Vetlanda. Deras resa från idé till verklighet bjöd dem på insikter som att ingenting är omöjligt och något kan bli bättre än vad man tänkt sig. Ta del av deras berättelse, med bland annat tankegångarna kring att frångå originalidéen om isolerat uterum, och se bilder från deras vinterträdgård här.

Läs mer
Produktionsbild VPP

Öppettider i sommar

Semesterstängt under veckorna 29-31. VPP System håller semesterstängt under veckorna 29-31.  Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Läs mer
Utställning

Öppet hus lördag

Drömmer du också om att kunna leva livet utomhus lite längre varje år? Ta med dig den drömmen, och ritning på din bostads-lösning till oss nu på lördag! Vi håller då öppet hus, klockan 10-14, i våra lokaler på Tomasbacken 2. Vi bjuder på rådgivning och visning av olika lösningar för uterum och altaninglasning samt fika.

Läs mer
Nya standardkulörer

Nya standardkulörer

För att underlätta för er som kunder har vi valt att successivt ersätta vår standardkulör NCSS 0502-Y till samma som Schücos Ral 9010. Om ni vill använda den gamla standardfärgen måste ni lägga med en notering om det i er beställning. Färgen kommer bekräftas på era offerter och ordererkännande. Vi byter även vår naturanodisering till en naturlack som liknar naturanodisering vid standard. Det kommer fortfarande gå att beställa den tidigare naturanodiseringen men ni får då räkna med en något längre leveranstid

Läs mer

ÅF-LOGIN