ÅF-LOGIN

Stolpfria glasräcken

Ett stolpfritt glasräcke ger dig maximalt med utsikt utan skymmande eller skrymmande stolpar. Produkten passar lika bra inomhus och utomhus i privata och offentliga miljöer. Det är ett elegant och stabilt glasräcke som gör fastigheten mer iögonfallande och ger ett luftigt intryck.

Med innovativa lösningar som justerbarhet, vilket gör det enkelt att linjerar glasen i ett parti. En tvådelad profil som gör att produkten är lättmonterad. Samtidigt som det blir en stilsäker design med dold infästning. Profilen kan lackas i valfri RAL-färg. Vår lagerförda profil är naturanodiserad vilket ger en silvermatt yta med en ytkvalitet som klarar tuffare utomhusmiljöer.

Profilen består av 5,0 meter långa enheter som enkelt kopplas ihop till en skarvlös sektion. Färdiga ytter- och innerhörn ger snabbare montering och ett snyggare resultat. Produkten finns för både golv- och sidomontage. Profilen kan monteras i bjälklag av stål, betong eller trä.

Tack vare glasets obrutna linje ger glasräcken ett bättre ljud- och vindskydd än ett traditionellt räcke. Glasskivor med en tjocklek på 13,52 mm eller 17,52 mm kan användas. För att uppfylla gällande byggnormer ska alltid ett härdat laminerat glas användas.

En elegant och praktisk avslutning upptill är att förse räcket med en handledare. Handledare finns i både runda och fyrkantiga rör med olika ytfinish. Du kan genom ditt val av handledaren styra upplevelsen av räcket. Ett rostfritt rör ger en mer exklusiv känsla och handledare i trä ger en varmare upplevelse. Handledaren kommer även att skydda glasets överkant.

Produkten är byggvarubedömt och rekommenderat i alla kriterier.

Inspiration

ÅF-LOGIN