ÅF-LOGIN

Vinterträdgård

En vinterträdgård är uterummet som blir ditt nya innerum.

Funderar du på att bygga om en altan eller ett oisolerat uterum till ett uterum att använda året runt? Du får njuta längre av säsongen och får ett större ljusinsläpp med en vinterträdgård eller altaninglasning. Glaset i din vinterträdgård fungerar som en solvärmetank, vilket minskar behovet av extern värmetillförsel och bidrar till minskade energikostnader. Att bygga om oisolerade uterum till innerum har alltså flera lysande fördelar. Skulle du någon gång i framtiden sälja ditt hus, höjer det attraktionskraften och värdet på ditt hem. Å andra sidan med alla de kvaliteter en vinterträdgård tillför, får du nog svårt att slita dig!

Bygg en vinterträdgård eller gör en altaninglasning med produkter från Schüco

Ska du bygga ett fullt isolerat uterum eller vinterträdgård? VPP System är Schüco Partner när det gäller vinterträdgårdar och altaninglasningar och tillhandahåller fönster, vik- och skjutpartier på den svenska marknaden. De isolerade uterummen och vinterträdgårdarna mått anpassas efter ditt behov – från skjutdörrar och vikdörrar i glas till inbrottssäkra glas, ventilationsluckor och utanpåliggande solskydd. Glaspartierna har en bruten köldbrygga även vid kritiska anslutningspunkter, såsom nock och takkanter. Ska du bygga ett uterum och vill använda det året runt, även under vintertid, då är dessa isolerade uterum i glas det perfekta valet för dig. Att bygga ett inglasat och isolerat uterum är en investering, det höjer husets värde samtidigt som familjen får njuta av sitt inglasade uterum året runt, oavsett väder.

 

"Blev bättre än vad vi hade kunnat tänka oss"

Familjen Hellsten drömde om att bygga ut hemma med ett uterum. Drömförverkligandet blev däremot inte riktigt som de hade tänkt sig – det blev något bättre.
Se bilder från deras specialdesignade vinterträdgård i Bäckseda och ta del av deras unika berättelse som vittnar om att ingenting är omöjligt.

Familjen Hellsten

ÅF-LOGIN