ÅF-LOGIN

Vinterträdgård

Tänk vad en vinterträdgård kan betyda. Nu direkt och på längre sikt!

Funderar du på att bygga om uterum till innerum? Du kommer närmare naturen, får bättre livskvalitet och mer svängrum med en vinterträdgård eller altaninglasning. Glashöljet fungerar som en slags solvärmetank, vilket minskar behovet av extern värmetillförsel och bidrar till minskade energikostnader. Att bygga om uterum till innerum har alltså flera lysande fördelar. Skulle du någon gång i framtiden få för dig att sälja, höjer det attraktionskraften och värdet på ditt hem. Fast med alla de kvaliteter det tillför, får du nog svårt att slita dig!

Våra produkter för altaninglasning

VPP System är Premium Partner för Schüco när det gäller vinterträdgård och altaninglasning och tillhandahåller deras produkter på den svenska marknaden. Vinterträdgårdarna kan individualiseras och anpassas genom en brett utbud av tillval – från skjut- och vikdörrar till inbrottssäkra glas, ventilationsluckor och utanpåliggande solskydd. Bruten köldbrygga även vid kritiska anslutningspunkter såsom nock och takkanter ingår som standard.

"Blev bättre än vad vi hade kunnat tänka oss"

Familjen Hellsten drömde om att bygga ut hemma med ett uterum. Drömförverkligandet blev däremot inte riktigt som de hade tänkt sig – det blev något bättre.
Se bilder från deras specialdesignade vinterträdgård i Bäckseda och ta del av deras unika berättelse som vittnar om att ingenting är omöjligt.

Familjen Hellsten

ÅF-LOGIN