Närkontakt med naturen - skjutpartier, vikpartier och uterum

Njut av naturens skiftningar. Låt utsikten tala. Ge plats åt det personliga uttrycket. Hos oss kan du botanisera bland glaspartier i storformat som bildar siktlinjer genom huset och ramar in panoramat därutanför. Du hittar skjutdörrar som löper lätt på slitstarka, rostfria glidskenor och låter små barnfötter springa fritt mellan ute och inne – sida vid sida med vikdörrar som viks ihop till smala paket och och låter dig växla säsongsvis mellan öppet och stängt.

Våra produkter av skjutpartier, vikpartier och uterum

Som Schüco Premium Partner bistår vi dig med produkter av skjutpartier och uterum som uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet – men också med professionell rådgivning och service hela vägen från ritbord till färdigt montage.

Letar du efter uterum för alla årstider?

Uterum, oas, glasveranda – kalla det vad du vill. Tanken är att du ska kunna tänja på de få månader vi nordbor har chansen att leva livet utomhus.

Så bjud in ljuset och vännerna! Njut av sillen och kräftorna! Ta vara på vår- och sensommarkvällarna, oavsett hur solen hettar, regnet piskar eller snålblåsten viner där utanför.

Läs mer

Kontakta oss gärna med dina frågor om altaninglasning eller vinterträdgård.

Ring vår växel på 0383-170 10
eller kontakta någon av våra medarbetare

Hitta din närmsta återförsäljare