ÅF-LOGIN

Schüco ASE 60

Schüco ASE 60 – Skjutdörrar med stora glas

Nya förväntningar ställer krav på nya innovativa tekniska och kreativa lösningar. För att kunna erbjuda bästa möjliga komfort, design och funktion har Schüco utvecklat den nya generationen skjutdörrar. Schüco ASE 60 är den perfekta skjutdörren för dig som vill ha en naturlig och elegant övergång mellan ute och inne. Dörrarna glider lätt åt sidan och du får stora öppningsytor. Skjutdörrens stora glasrutor öppnar upp rummet på ett ljust och härligt sätt samtidigt som dörren känns stabil, trygg och säker. Nedsänkta trösklar ökar komforten och dörren kan fås i stora dimensioner och i valfri kulör.

Schüco arbetar konsekvent med att vidareutveckla sina produkter för att passa marknadens allt högre krav. Resultatet är en helt ny plattform skjutdörrar, ASE 60 (Aluminium Sliding Element med 60mm byggdjup). En plattform som bjuder på helt nya dimensioner. Väsentligt förbättrad isolerförmåga ända ner till passivhusnivå, utökat antal typer och öppningsvarianter med 1-, 2- och 3-spårskarm som baserar på multifunktionsprofiler samt ett modulärt beslagssystem vilket även kan användas för lyftskjutdörrar. Dessutom kan de nya systemen byggas i större storlekar med ännu smalare synliga profiler.

Mittmöte Design Line

För maximal transparens har även dörrbladens mittmöte designats så slimmat som möjligt, endast 40 mm bred

Inbyggd tröskelfrihet i systemet

Tack vare den innovativa tröskeln Design Line * slipper du nivåskillnader och kan enkelt förflytta dig mellan inne och ute.

Minimalistisk design

Smalare profiler ger ett ännu mer minimalistisk uttryck och släpper in än mer dagsljus.

* Tillval utanför standardkonfigurationen

Dolda beslag och låsanordningar *

Vi döljer allt som går att dölja för ett så rent formspråk som möjligt.

Flexibla låsalternativ

För ett alldeles särskilt rent formspråk erbjuder vi till och med infästning av låsbultarna i dörrbladet istället för i karmen.

Schüco SmartStop & SmartClose *

Integrerade SmartStop- eller SmartClose-moduler bromsar in dörrbladet mjukt för att förhindra att du klämmer dig. Ett måste för dig som har barn.

* Tillval utanför standardkonfigurationen

Schüco skjut- och lyftskjutsystem ASE 60

Den nya skjut- och lyftskjutdörren Schüco ASE 60 är välisolerad, användarvänlig och lätt att skräddarsy efter dina önskemål. Konstruera dina skjutdörrar i storformat och utrusta dem med allt från insektsskydd till dolda beslag för extra säkerhet.

Inspiration

ÅF-LOGIN