ÅF-LOGIN

Schüco ASE 80

Schüco ASE 80 – Den nya generationen skjutdörrar

Nya förväntningar ställer krav på nya innovativa tekniska och kreativa lösningar. För att kunna erbjuda bästa möjliga komfort, design och funktion har Schüco utvecklat den nya generationen skjutdörrar. Med Schüco ASE 80 skjutdörrar släpper du in ljuset och får en naturlig övergång till naturen på utsidan. Stor glas i skjutdörrarna gör att du får maximalt med ljus, samtidigt som utsikten blir desto bättre. Alla skjutdörrar från Schüco kan fås i flera öppningsvarianter, valfri kulör, med nedsänkta trösklar, stora dimensioner samt med andra tekniska finesser.

Schüco arbetar konsekvent med att vidareutveckla sina produkter för att passa marknadens allt högre krav. Resultatet är en helt ny plattform skjutdörrar, ASE 80 (Aluminium Sliding Element). En plattform som bjuder på helt nya dimensioner. Väsentligt förbättrad isolerförmåga ända ner till passivhusnivå, utökat antal typer och öppningsvarianter med 1-, 2- och 3-spårskarm som baserar på multifunktionsprofiler samt ett modulärt beslagssystem vilket även kan användas för lyftskjutdörrar. Dessutom kan de nya systemen byggas i större storlekar med ännu smalare synliga profiler.

Mittmöte Design Line

För maximal transparens har även dörrbladens mittmöte designats så slimmat som möjligt, endast 40 mm bred.

Inbyggd tröskelfrihet i systemet

Tack vare den innovativa tröskeln Design Line * slipper du nivåskillnader och kan enkelt förflytta dig mellan inne och ute.

Minimalistisk design

Smalare profiler ger ett ännu mer minimalistisk uttryck och släpper in än mer dagsljus.

* Tillval utanför standardkonfigurationen

Dolda beslag och låsanordningar *

Vi döljer allt som går att dölja för ett så rent formspråk som möjligt.

Flexibla låsalternativ

För ett alldeles särskilt rent formspråk erbjuder vi till och med infästning av låsbultarna i dörrbladet istället för i karmen.

Schüco SmartStop & SmartClose *

Integrerade SmartStop- eller SmartClose-moduler bromsar in dörrbladet mjukt för att förhindra att du klämmer dig. Ett måste för dig som har barn.

* Tillval utanför standardkonfigurationen

Schüco skjut och lyftskjutsystem ASE 80.HI

Lyftskjutsystemet ASE 80.HI kombinerar aluminiumets fördelar med framtidsvisande värmeisolering på passivhusnivå. Systemet kan konstrueras i större format och med ökade glasvikter jämfört med tidigare varianter.

Inspiration

ÅF-LOGIN